paceUP! ökar farten och tar över FunBeat

14 May 2018

Pressrelease, 14 maj 2018

UP! International AB, som utvecklar och marknadsför den gamifierade träningsappen paceUP!, har köpt samtliga aktier i FunBeat AB. Köpet säkrar FunBeats framtidsamtidigt som paceUP! seglar upp som en ledande aktör på den svenska träningsmarknaden.

UP! International AB har slutfört köpet av samtliga aktier i FunBeat AB och tar nu över FunBeats användarbas liksom drift och underhåll av FunBeats site och mobilapplikation.

FunBeat har länge varit Sveriges främsta träningssajt för de som vill lyckas med sin träning, oberoende av vilken träningsform man föredrar. På sin topp hade FunBeat flera hundra tusen registrerade användare, vilket gör att hela träningssverige har en relation till dem.

Övertagandet innebär att FunBeat kan drivas vidare. paceUP! konsoliderar den svenska marknaden och fortsätter att investera i utveckling av Sveriges mest attraktiva och innovativa lösningar för de som vill lyckas med sin träning.

“Vi är jätteglada att det nu finns en ljus framtid för FunBeat med UP! International som ny ägare. Det är en seriös ny ägare som kan ta FunBeat vidare”, säger Olle Eriksson, Grundare, FunBeat

”Vi är väldigt glada att kunna vara med och säkra FunBeats framtid. FunBeats plattform och användare blir en viktig pusselbit i vår strategi att skapa Sveriges, och världens, bästa och roligaste plattform för träning, motion och hälsa.” säger Jonathan Kimber, Ordförande, UP! International AB

Om UP! International AB

UP! International AB utvecklar och marknadsför paceUP!, en svensk träningsplattform med tusentals användare som loggar och sedan ’gamifierar’ all typ av idrottsaktivitet – för att göra träningen roligare!

paceUP! vänder sig till alla typer av användare, från de som vill hitta motivation till att komma igång, till de som tränar ofta och mycket. Sedan lanseringen har paceUP! vuxit snabbt och har nu tusentals användare i Sverige. Det är främst möjligheten att skapa egna grupper och jämföra sig med andra som lockar och får användarna att vara aktiva. paceUP! finns sedan februari i år att ladda ner gratis på både AppStore och på Google Play.

För mer information:

Jonathan Kimber, Ordförande, UP! International AB

+46 765 422 775, jonathan.kimber@paceup.se

https://paceup.se

1 Comment

  1. Arvid OS

    Grattis!
    Hoppas att det kommer att gå bra för båda bolag!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.