Göteborgsvarvet: den stora löparfesten!

22 May 2018

Göteborgsvarvet är verkligen en löparfest för alla! En härlig dag för allt ifrån den glada motionären och elitmotionärer till de som tävlar om SM-titeln och snabba Kenyaner. Publiken längst med banan, särskilt Avenyn, är svårslagen. Nytt för i år var att man hade sitt förnamn på nummerlappen, vilken gav extra många peppande hejarop längst med banan. Kul!

Det var dags för 5-års jubileum för mig och jag har lyckats persa varje år, vilket är både kul och sätter lite extra press för att fortsätta denna fina trend! Formen var god inför loppet och ett nytt snabbt varv kändes fullt möjligt. Det var dock riktigt tufft i värmen, men tack vare att jag höll ett jämnt tempo hela vägen och drack vid varenda vätskestation kunde jag undvika både att vägga och vätskebrist. 4:30-fart som snitt resulterade i ett nytt PB med 1 min jämfört med Stockholm halvmarathon förra året.  Även om jag har förhoppningar om ännu snabbare tider i år, så är det alltid kul med PB 🙂

Då det stora målet är ASICS Stockholm Marathon, så var det här sista ”långpasset”, men tävlingsmänniska som man är vill jag alltid ge 100%, så hoppas kroppen är fit for fight igen om 11 dagar. Att ladda upp med Göteborgsvarvet fungerade bra förra året, så förhoppningsvis blir det en favorit i repris. Nu börjar perioden med nojande över väder, vind och känningar i kroppen, men det hör till uppladdningen. Hoppas vi ses den 2:a juni!

/Natalie

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.